De hoofdpersonen uit "De headhunter en de dode duiker"

 

Nick Damstroom

32 jaar, vrijgezel, consultant bij Van Vlaanderen Executive Search

Monique Visser

29 jaar, secretaresse, blond. Rondborstig en sinds het vorige avontuur vriendin na Nick Damstroom

Pascal van Vlaanderen

Eigenaar Goot Aandeelhouder bij Van Vlaanderen Executive Search, 55 jaar, gehuwd met Nicole

Nicole van Vlaanderen

54 jaar

Rudolf Steinhauser

Algemeen Directeur van de Nederlandse vestiging van het internationale accountancybedrijf Springstead-Bites

Jan Dirk de Ruyter

Financieel Directeur van de Nederlandse vestiging van het internationale accountancybedrijf Springstead-Bites

Harold Huisman

Operationeel Directeur van de Nederlandse vestiging van het internationale accountancybedrijf Springstead-Bites

Rogier Brandade

Vestiging Manager van de Nederlandse vestiging van het internationale accountancybedrijf Grant & McCurr

Tito Hernandez

Hoofd van Politie van de het Politie Korps te Curaçao

Sergio Cammerra

Rechercheur van het Politie Korps te Curaçao

Dave ten Wolde

rechercheur bij de Amsterdamse politie en belast met deze zaak. Is na de HAVO bij de politie gegaan en vervolgens doorgegroeid. Echte Amsterdamse rechercheur die al zijn hele leven in Amsterdam woont en alle plekken kent.
38 jaar, getrouwd, 2 schoolgaande kinderen en woont in Amsterdam-Osdorp

 

 

"Nick, help dan toch. We moeten iets doen. Hij beweegt niet meer. Help mee, zijn masker moet af, volgens mij ademt hij al niet meer."

Nick plonsde door de wilde golven op Monique af die tot aan haar middel in de branding stond waar zij met beide armen het levenloze lichaam gedeeltelijk boven water hield. Samen sleepten zij het lichaam op het zand en Nick trok het masker af. Een golf water spoelde over het gezicht. ""ik ben bang dat hij inderdaad dood is" zei Nick nadat hij een polsslag in de hals van de man probeerde vast te stellen. "We moeten de politie waarschuwen. Willen jullie hier blijven" zei Nick tegen een tweetal gebruinde jongemannen die hij die middag eerder bij de Tiki bar op het strand had gezien en die op het tumult waren afgekomen, "dan ren ik naar het hotel om de politie te waarschuwen."

Het was nog een hele klim naar de receptie van "the Lodge Kura Hulanda and Beach Club". Dit luxe hotel lag de op de overhangende rotsen aan de uiterste westpunt van het eiland. Vanaf het hotel had je een prachtig uitzicht over de zilverwitte stranden en het prachtige koraal rif. Deze plek hadden Nick en Monique speciaal uitgekozen voor de unieke duikfaciliteiten en de luxe en de rust van het hotel. Bij de receptie aangekomen vroeg Nick hijgend van het harde lopen, de warmte en de opwinding de receptionist de politie te waarschuwen. Hij vertelde discreet in het kort wat er was gebeurd. De receptionist bracht hem naar het kantoor van de hotelmanager waar de politie werd gewaarschuwd.

"Ik ga terug naar het strand. Ik wil Monique niet te lang alleen laten." Zei Nick tegen de receptionist terwijl de hotelmanager nog met de politie in gesprek was. "Wij wachten daar wel op de komst van de politie."

de auteurs

Rob van Wissen

is sinds 2006 oprichter en eigenaar van CAPDENAC BV, een organisatie die zich bezighoudt met coaching, teambuilding en training...lees verder

Rob van Wissen

Rikkert Walbeek

Rikkert Walbeek

is oprichter van SalesXeed en richt zich daarmee op Sales Outsourcing en Sales Recruitment. lees verder

 
De Industrieele Grote Club

De Industrieele Groote Club Amsterdam www.igc.nl

De hoofdrolspelers komen nogal eens in de Industrieele Groote Club in Amsterdam. De Vereniging "De Industrieele Groote Club" (IGC) is een actieve businessclub en sociëteit, heeft een rijke historie en is gevestigd in het monumentale pand "Industria" aan de Dam, het dynamische hart en het zakelijke en culturele centrum van de Nederlandse hoofdstad, Amsterdam. Het originele interieur van "Industria" draagt bij aan de exclusieve ambiance, je bent omringd door kunst en cultuur. De exclusieve keuken, de uitgebreide wijnkaart, de vele activiteiten, de goede sfeer, de juiste mensen en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat je je al snel thuis voelt bij de Club

iPhone

Nick communiceert met een iPhone.
Hij heeft veel gemak van dit goed in de hand liggende apparaat, waarmee hij ook zijn e-mail leest en zijn agenda beheert.

De Apple iPhone is een product van Apple Inc. Het is een combinatie van een iPod, mobiele telefoon en PDA. Op de iPhone is het onder meer mogelijk om te mailen, bellen, internetten, muziek te beluisteren en foto's te maken en te bekijken.

 

Incontro

De Italiaanse ontmoeting!

Op 1 september 1991 is Incontro, opgericht door Margriet Baarns, van start gegaan met de verkoop van Italiaanse wijnen in Nederland. De naam Incontro betekent ontmoeting. (incontrare = ontmoeten) De naam heeft zij gekozen omdat zowel aan de inkoopkant van wijn als aan de verkoopkant er altijd sprake is van een ontmoeting tussen mensen.

Mensen die een gemeenschappelijke interesse hebben: WIJN. Doelstelling van Incontro is de import van buitengewone kwaliteitswijnen uit Italië. Wijnen van kleine wijnbedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en zich door hun kleinschaligheid niet makkelijk in het buitenland kunnen presenteren.

De schrijvers weten nu al dat Italiaanse wijnen een belangrijke rol gaan spelen in het derde deel uit de serie de headhunter: "De headhunter en de dode miljonair"


Terug van vakantie en wat nu?
Met plezier weer aan het werk of heeft de vakantie je op andere ideeën gebracht?
"Ga je zo door ... of sla je nieuwe wegen in?"

Altijd al een boek willen schrijven?
Wij bieden je nu de mogelijkheid om mee te schrijven aan deel twee en drie uit de serie de Headhunter
deel II - De Headhunter en de dode duiker
deel III - De Headhunter en de dode headhunter
Wil je meer weten stuur dan een email aan info@deheadhunter.nl

Download hier de volledige versie van "de headhunter en de dode bestuurder" in PDF formaat gratis!

Download hier de volledige versie van 'de headhunter en de dode bestuurder' in PDF formaat gratis!

het boek is al 107246 keer gedownload

Bestel het boek voor €9,95 (incl btw en verzend kosten), stuur een email met uw contact gegevens naar bestellen@deheadhunter.nl

Leendert Boshuisen was op de 3GSM Beurs in Barcelona door één van de leveranciers uitgenodigd voor een productpresentatie. Deze bijeenkomst werd opgeluisterd met een proeverij van Spaanse Wijnen verzorgd door Alex Duran van Loftwines.

Loftwines

Nick bestelt zijn favoriete cd’s altijd via www.bol.com

Als het weer het even toelaat doet hij de stoffen kap naar beneden en geniet dan van zijn favoriete muziek

Zucchero Zucchero

Patricia Kaas voor Frankrijk naar het Eurovisie Song Festival 2009

De populaire Franse zangeres Patricia Kaas zal Frankrijk dit jaar vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Moskou. Het hoofd van de franse delegatie bevestigde dit aan esctoday.com.
Patricia Kaas is geboren in Forbach op 5 december 1966.
Haar vader is Fransman, haar vroeg overleden moeder was Duitse. Ze begon op achtjarige leeftijd met zingen. Op elfjarige leeftijd trad ze voor het eerst in het openbaar op in Saarbrücken. Daar werd ze ontdekt door de Franse acteur Gérard Depardieu. In 1987 kwam haar eerste album uit: Mademoiselle Chante le blues

Patricia Kaas TeleCom

Leendert Boshuisen is een fervent lezer van vaktijdschriften. Hij vindt het prettig om op deze wijze te worden geïnformeerd, ondanks het feit dat hij veel informatie via het internet vergaart. Één van zijn favoriete bladen is Telecom update. Hij waardeert dit blad, dat zeven keer per jaar uitkomt, vooral om de kwaliteit, vormgeving en inhoud. Toen hij de hoofdredacteur Ramses Jedeloo in Barcelona onverwacht tegen het lijf liep, kon hij niet nalaten hem te complimenteren met zijn blad.

 

Domaines Ott

Pascal van Vlaanderen en zijn vrouw zijn al jarenlang liefhebber van de heerlijke rosé van Domaines Ott. Wil je meer te weten komen over deze heerllijke drank kijk dan op de website www.domaines-ott.com.

Wil je ook de smaak van deze overheerlijke rosé ervaren, stuur dan een e-mail naar luuc@vanboort.nl. De beroemde wijnkoperij uit Zaltbommel vertelt je graag meer over de wijze waarop je in het bezit kan komen van deze wijn.